قطعات لاستیکی در اصفهان

در
دسته بندی ها: دسته‌بندی نشده

ترکیب بوجود آورنده قطعات لاستیکی در اصفهان، الاستومرها بر اساس مواد پلیمری می باشد، پلیمر ها نیز به خودی خود یا از لاتکس طبیعی تشکیل شده اند و یا به شکلی مصنوعی تولید گشته اند. بیش از 32 نوع الاستمور مصنوعی، تعداد روش هایی است که بشر توانسته توسط آن ها الاستمور تولید نماید. ابتدا در اولین مرحله باید فرمولی بدست بیاید که خصوصیات بخصوصی همچون سختی، رنگ، درجه مقاومت شیمیایی یا تغییر شکل باقیمانده و سایر موارد در نتیجه آن حاصل شود.

ساخت قطعات لاستیکی در اصفهان
تولید کننده قطعات لاستیکی در اصفهان

مرحله اول: تهیه فرمولاسیون

در این مرحله افزودنی هایی که بیش قطعات لاستیکی ماشین را تشکیل می دهند، مثل (NBR، EPDM، FPM…) مخلوط می شوند تا ماده بدست آمده برای تهیه قطعات لاستیکی در اصفهان را فرمولاسیون بنامیم.

در صورت بروز هر گونه تغییر در اجزاء اصلی فرمولاسیون، ممکن است تغییر چشم گیری در نتیجه را به ما ارائه بدهد.ممکن است در بین این نتایج، نتایج پر ضرری نیز موجود باشد.

به عنوان مثال، نمی توانیم انتظار این را داشته باشیم که دو مورد را در کنار هم در یک فرمولاسیون داشته باشیم. مثلا همانقدر که NBR در عملکرد در دمای پایین خوب است، مثاومت شیمیایی خوبی نیز از خودش دربرابر روانکننده ها نشان دهد. فرمول الاستومری، در میان سایر افزودنی ها، حاوی موارد زیر است:

  1. شتاب دهنده های عمل ولکانیزاسیون
  2. رنگدانه ها
  3. تثبیت کننده های پیری ناشی از نور خورشید، ازن…
  4. نرم کننده هایی که انعطاف پذیری را بهبود می بخشد و شکنندگی را کاهش می دهد.
  5. بازدارنده آتش، بازدارنده شعله، عوامل ضد الکتریسیته ساکن …
  6. پرکننده هایی که اثر آن فقط افزایش چگالی فرمولاسیون است…

پس از طراحی فرمول، پلیمر پایه میکسر را تغزیه می کند، به عنوان مثال. موادیص اضافه می شوند که قبلا وزن شده اند مثل فلورالاستومر یا دیگر مواد افزودنی.

انواع مختلفی از میکسرها وجود دارد که رایج ترین آنها نوع Banbury است که شامل یک محفظه بسته می باشد که در داخل آن دو روتور به صورت مارپیچی می گیردند و همزن ها، دو غلتک صاف گرم شده، در حالی که رو به روی هم هستند، میچرخند.

فرمولاسیون مورد نظر پس از انجام مدتی مخلوط سازی مواد مختلف، به دست می آید. در نظر داشته باشید که با داشتن این ماده ، هنوز به ارتجاعی بودن ماده ای که مد نظرمان است نرسیده ایم. پس آن را مخلوط خام می نامند.

دمای کنترل شده ای برای نگهداری مخلوط خام دریک محفظه تایین می شود. مخلوط خام را می توان به عنوان یک بلوک ذخیره کرد یا به عنوان حلقه یا نوار اکسترود کرد.

مرحله دوم: پردازش قطعات لاستیکی در اصفهان

قالب گیری به صورت تزریقی به همراه فشرده سازی:

در تیتر بالا این دو کلمه در کنارهم آورده شده اند، زیرا در اصل روش، شباهت زیادی به یک دیگر دارند. پیش از این که قسمت قالب شده برای سرد شدن برود باید در دمای بالایی توسط یک قالب، به خود شکل بگیرد.

پس قالب گیری تزریغی را می توان بیشتر برای اندازه گیری های کوچک مد نظر قرار داد. قالب گیری فشناری هم برای مواقعی است که مقادیر مورد نظر کم هستند و تعداد آن ها زیاد است.

قطعات لاستیکی اصفهان ایران
قطعات لاستیکی اصفهان اورینگ

اکستروژن پروفیل، برش پروفیل و اتصال بعدی توسط ولکانیزاسیون یا چسباندن گلوله الاستومر به یک اکسترودر گرم شده الکتریکی وارد می شود که الاستومر را در امتداد پروانه ذوب و فشرده می کند تا آن را از طریق یک نازل خارج کند. قطر و هندسه نازل متفاوت است.

ماشینکاری قطعات لاستیکی در اصفهان

با ماشینکاری یک میله یا لوله از مواد مورد نظر با CNC میله به یک صفحه متصل می شود و این درحالی است که قسمتی از قطعه لاستیکی حذف می وشد تا نتیجه نهایی بدست آید.

این یک گزینه جالب است که مقادیر کم مورد نظر باشد، زیرا در این مورد هزینه قالب وجود ندارد.

……….

برش دادن

فناوری های زیادی وجود دارند که هر کدام برای موقعیت خاصی مورد استفاده قرار می گیرند(تیغه، آب، لیزر، قالب، گیوتین). این مواد به شکل حمواد کاملا ولکانیز شده و یا صفحه ای از مواد خام در می آیند.

روتومولدینگ

قالب در ظرفی پر از مواد خام قوطه ور م شود. این کار نوعی کار دستی می باشد که حالت رباتیک و یا ماشینی در آن دخالت ندارد.

مرحله سوم: ولکانیزاسیون و پس کیورینگ قطعات لاستیکی در اصفهان

در نتیجه بدست آمدن مواد خام قطعات لاستیکی در اصفهان باید آن ها را  ولکانیزه کرد که این امر یعنی می بایست آن ها به حالت در آورد که بتوانند خاصیت الاستیکی داشته باشند.

این فرایند شیمیایی به گونه ای نیست که در صورت بروز اشتباه بتوان از ابتدا آن را انجام داد. همین امر دلالت بر آن دارد که یک ماده به نام کاتالیزور واکنشی به مخلوط اضافه شود به دلیل این که ممکن است یک پراکسید آلی، اکسیدهای فلزی یا ترکیبی باشد که گوگرد آزاد می‌کند و ولکانیزاسیون آن به عنوان «سخت کردن گوگرد» شناخته می‌شود.

با این کار پل‌هایی بین زنجیره‌های پلیمری بلند ایجاد می‌شود و خصوصیت الاستیک بودن لاستیک در این حالت بوجود می آید زیرا در این حالت است که خاصیت ارتجاعی را خواهید دید و با فشردن لاستیک، لاستیک دوباره به حالت اولیه خود بر میگردد.

اتوکلاب ها می توانند مکان دیگری برای ادامه فرایند باشند زیرا این فرآیند یک فرایند بسیار آهسته می باشد و از شتاب دهنده ها در مخلوط ها برای بهبود عملکرد تولید استفاده می شود.

شرایط واکنش شاخص ما برای تایین میزان سختی لاستیک در نتیجه نهایی می باشد. فرمول الاستومر زمانی قابل استفاده است که لاستیک در نهایت بتواند پس از پخت به حالت الاستیکی خود در بیاید.

در نظر داشته باشید ولکانیزاسیون عملی است که در همان حالت قالب گیری بوجود می آید.

از طرف دیگر اکستروژن، ولکانیزاسیون یک درمان پس از فرآیند است. می توان آن را در برخی از انواع تونل بلافاصله پس از اکسترودر یا در اتوکلاوها با موادی که قبلا اکسترود شده است انجام داد.

در مورد برش و ماشینکاری، از محصولات نیمه تمام ولکانیزه استفاده می شود.

مرحله چهارم: تکمیل سطح

برخی از سیستم‌های تولیدی، مانند قالب‌گیری که رایج‌ترین مورد استفاده است، می‌توانند سوراخ‌های خاصی یا بقایای مواد را در قسمت‌ها در قسمت‌های اتصالات قالب، وارد کردن هسته‌ها در قالب‌های پیچیده یا بقایای مجرای تزریق ایجاد کنند.

با توجه به این که شکل نهایی محصولات به چه صورت می باشد، ممکن است از وسایل مختلفی برای عمل برشکاری استفاده گردد، به عنوان مثال:

  1. وسایل برش برودتی
  2. وسایل برش مکانیکی

پس از آن، تعدادی از فرآیندهای اضافی را می توان بسته به برنامه اعمال کرد، مثل :

  1. تمیز کردن قطعات
  2. درمان سطحی